Publicerad

Huvudsida

Anverket.se – Släktforskar åt dig!

Trosa Anverk är ett registrerat företag som utför släktforskningsuppdrag och även erbjuder konsultation- och assistans inom DNA-genealogi.

Här kan du beställa Anverk – Exklusivt, personligt och uppskattat! Perfekt att ge bort som present till någon speciell, dig själv kanske?

Släktforskning är en populär hobby som älskas av många svenskar. Men förutom viljan och ambitionen att släktforska krävs kunskap, tid och energi. Det är heller inte gratis att släktforska på egen hand.

De flesta svenskar är väldigt intresserade av sitt ursprung och vill gärna veta mer om sina rötter och dess historia. Att få ett Anverk är oftast mycket uppskattat och det är en utmärkt present att ge bort till någon man verkligen tycker om. Perfekt för t.ex speciella födelsedagar (30, 40, 50, 60, 70 osv), samt även som gåva vid bröllop, dop eller särskilda jubileumsdagar och förstås till han eller hon som redan “har allt”.

Självklart blir ett Anverk även verkligt uppskattat av dig som själv vill få dina anor utforskade. Men som inte har tid, kunskap, lust eller ork att släktforska själv. Du kan få en fin antavla att hänga upp på väggen och ett medföljande kompendium med mer detaljerad information om dina anor.

Som professionell släktforskare kan jag hjälpa dig med alla möjliga typer av släktforskningsuppdrag och kan erbjuda en del fina paketerade tjänster och självklart även traditionell timbaserad forskning.

Du som bara är lite nyfiken på att få veta mer om vart ifrån ditt efternamn kommer kan med fördel beställa en Efternamnsutredning. Och är du ute efter att byta efternamn kan det vara värt att kolla upp om det finns några fina släktnamn i din egen släkt som du får använda och det får du också fram med ett Anverk.

Jag har även inriktat mig på det senaste inom släktforskningen; DNA! Här kan jag vara behjälplig på flera sätt, titta gärna på min mycket prisvärda tjänst DNA-Assistans.

Och för dig som ändå vill komma igång med att släktforska på egen hand, så erbjuder jag en mycket personligt anpassad privatutbildning där du i ditt eget hem får precis den hjälp DU vill ha och behöver! Jag blir din privata lärare och vi jobbar under en hel dag aktivt med att släktforska i din släkt!

All forskning sker enbart inom Sverige och i Svenska kyrkböcker.

(Samarbetspartners finns dock i Norge)

Alla angivna priser är inklusive moms. Se prislistan för aktuella priser. Inga dolda kostnader.

Innehar F-skattesedel

 

Mer om Trosa Anverk på Facebook, LinkedIn, Blogg;