Beställ ditt DNA-test snabbt och enkelt och betala med SWISH!

Jag har oftast test-kit för Family Finder hemma på lager. Om du vill slippa beställa själv via FTDNA så har jag har satt ihop ett DNA-PAKET med min populära tjänst DNA-Assistans och ett Family Finder DNA-test för endast 1500 kr (du sparar minst 175 kr!) Du beställer enkelt genom att använda appen SWISH i din mobiltelefon och skanna in koden nedan. Du kommer få en bekräftelse via SMS som du måste svara på för att ditt test-kit ska kunna levereras.
Om du inte är intresserad av tjänsten DNA-assistans, så kan du även välja att beställa endast ett Family Finder test-kit för 850 kr.

Kan du inte använda qr-koder i SWISH så kan du istället SWISHA summan till nr: 123 363 1850 (Trosa Anverk).

Och skulle du redan ha testat dig och enbart vill beställa tjänsten DNA-Assistans så går det bra att Swisha 825 kr och ange "DNA-assistans" så kontaktar jag dig.


OBS! Målsättningen är att leverera beställda test-kit inom 2-3 arbetsdagar med posten. Med reservation för om mitt lager tar tillfälligt slut: då beställer jag istället ditt test-kit direkt från FTDNA i USA, men leveranstiden blir då längre (oftast ca 7-14 dagar).

Du kan självklart alltid beställa olika DNA-tester direkt hos Family Tree DNA (FTDNA)!


Köp t.ex det populära testet Family Finder. Detta är ett test jag klart kan rekommendera om du är intresserad av släktforskning! Family Finder är ett autosomalt DNA-test som fungerar både för män och kvinnor och som omfattar DNA du ärvt från både din far och din mor.

Eller ett komplett mtDNA (FMS) (rekommenderas för de som är intresserad av djupt ursprung på det raka mödernet (haplogrupp osv)

Eller ett 67-markörers Y-DNA test  (rekommenderas för de som är intresserade av djupt ursprung på det raka fädernet)

Vill du slå på stort och testa "rubbet" så kan du beställa ett paket med Family Finder, Y-DNA67 och mtDNA FMS (obs endast för män!)

Läs mer om hur testerna fungerar

 

Tycker du det här med genealogiska DNA-tester verkar krångligt och svårt att lära sig? Titta gärna på min tjänst DNA-Assistans.

Go to top